Oplev sælerne på Stenrønnen og Kalø Slotsruin fra en helt anden vinkel. Se med egne øjne hvorfor borgen var uindtagelig fra havet.


Oplev Nationalparkens fantastiske undersøiske verden på en snorkeldykkertur.

Ørsted

Lej en jolle til en tur på Randers Fjord.


Tag med Veteranskibet Skødshoved på en fascinerende tur af den gamle parketskibsrute fra Ebeltoft til Nappedam.


Tag med Veteranskibet Skødshoved på en fascinerende tur af den gamle parketskibsrute fra Nappedam til Ebeltoft.


Den moderate er et tilbud for vandrere, naturelskere og oplevelseshungrende. Alle kan deltage.


Se Jagtslottet, den lille arkitektoniske perle, tegnet af Hack Kampmann og udsmykket af Reistrup Hansen.


Tag med på en fascinerende tur gennem Ebeltofts gamle brostensbelagt gader, og hør historien om byens storhedstid, forfald og genrejsning.

Femmøller Strand, Ebeltoft

Tag på en guidet rundtur i arkitekt Egil Fischers unikke ferieby i Femmøller Strand.


Hør om den gamle søkøbstads storhedstid i første del af middelalderen, og den spændende og dramatiske udvikling frem til moderne tid.


Uhyggen breder sig, når nationalparkguide Mikkel Pedersen igen i år tager os med til den allermørkeste del af Danmarks fortid.


Nationalparkguiden Mikkel Pedersen tager os med på en historisk tur til Kalø Slotsruin


Tag med Nationalparkbussen rundt på tre timers sightseeing til kendte og mindre kendte seværdigheder i Nationalpark Mols Bjerge.


Hver tirsdag og torsdag i skolernes sommerferie inviterer Fjordcentret på fisketur efter skrubbegarn på den smukke Randers fjord. Randers fjord er i 2018 godkendt som en af de danske naturparker, og Fjordcentret ligger lige midt i parken.


Aarhus har en nationalpark i baghaven med et storladent istidslandskab, en særlig og sjælden natur, og flere seværdige historiske steder. Tag med ud og oplev den.


Sejl med det historiske veteranskib Skødshoved og oplev skønheden i Ebeltoft Vig og se den historiske by Ebeltoft fra havsiden.


Tag på en times rundtur i Ebeltoft Vig og oplev den historiske købstad fra havet, Sandhagen ved Ahl fuglereservat og meget andet.