Vandrelørdag eller søndag

Ebeltoft

Natur og fordybelse – himmel, hav og herligheder!
En oplevelse, som kombinerer vandring med kultur, historie, natur og gastronomi i en aktiv sansestorm! Vi går gennem landskabet, hvor den lokale mad stammer fra, og hvor producenterne lever og bor.

Lørdagens eller søndagens vandretur og gastronomioplevelser begynder på den idylliske Ebeltoft Havn, forbi Marie Mølle, Dråby Kirke over engene til Holme Strand. Undervejs smager vi på lokale snacks. Langs Kattegats kyst i rå havluft og op over Jernhatten frem til Ebeltoft Gårdbryggeri i Hyllested Skovgårde, hvor vi nyder Café Moeslunds lækre frokost med lokalt øl og forfriskende sodavand. Med taxi eller på vandring går turen tilbage til Ebeltoft, via landsbyen Dråby, naturstien og Ebeltoft Vig. På havnen er Henrik og Louisa klar med hjemmeristet kaffe og lækker kage.

Du får en invitation til at sanse og opleve mere – mindfulness – opmærksomt nærvær i nuet.
En vandretur på 15 – 21 km – alt efter om du vælger at tage taxi hjemad (inkl. i prisen), gå retur til Ebeltoft – eller stige af ved Skærsø eller i Dråby og gå de sidste 6 km.
20.maj – 11.juni – 19.august – 30.september

Kun 555,00 kr. for guide, transport, snacks, lækker frokost med øl/sodavand, hjemmebrygget kaffe og kage. Du er sikret en plads, når du har betalt. Ved afbestilling tilbageholdes 50 kr. i administration.
Start: Ebeltoft kl. 9.00   Slut: Ebeltoft kl. 16.00

www.cafemoeslund.dk
www.ebeltoftgaardbryggeri.dk

Fakta

2017 - 15-03 til 31-12 Gratis (0 - 4) Barn (5 - 15) Voksen (16 - 64)
Turbillet 295 555
Book her
Ankomst/Afrejse
1