Hvordan booker jeg en oplevelse?

Synes du også at oplevelserne på Djursland ser spændende ud, men er i tvivl om hvordan du foretager en booking? Se med herunder.

1. Til højre på siden ser du en kalender med titlen book her. Vælg de dage du ønsker at se på mulige oplevelser og indtast antal personer og alderen på disse. Tryk på søg nu.
2. Du bliver nu ført videre til en søgemaskine. Her kan du tjekke de informationer, du har indtastet og ellers blot trykke på søg knappen. 
3. Du kan nu se de mulige oplevelser og ture, der er på de dage, du har indtastet. Du kan enten trykke på pilen eller på vis mere og læse lidt om oplevelsen. 
4. Efter du har trykket på vis mere, kan du til højre på skærmen se de muligheder du har for ture med netop den oplevelse. Ønsker du at booke denne oplevelse, kan du vælge dato og antal personer der skal med. Du kan nu se en samlet pris og trykke på knappen videre.
5. Du sidder nu med din indkøbskurv og kan tjekke, at det er det rigtige, du er ved at bestille. Bekræft at du accepterer betingelserne og tryk på videre til betaling. 
6. Indtast dine informationer, vælg kreditkorttype og tryk på knappen videre til betaling.
7. Indtast dine betalingsinformationer og tryk på knappen betal nu.
8. Bookingen er nu gennemført og du modtager kvittering og billetter per mail.