Vandretur med lama 1,5 time

Ebeltoft

At gå en tur med en lama er en vidunderlig oplevelse. En oplevelse af dyrene på tæt hold ¿ men også en oplevelse af hvordan du selv påvirker dyrene og deres adfærd. På turen har du en vidunderlig mulighed for at opbygge et forhold til den lama du fører, at nyde naturen, slappe fuldstændigt af og finde dig selv.

Vandreturene fører lige igennem et skønt sommerhusområde, ned til stranden og langs med kysten. På turen har du en vidunderlig mulighed for at opbygge et forhold til den lama du fører, at nyde naturen, slappe fuldstændigt af og finde dig selv. Lamaer er hårdføre dyr ¿ og alle aftalte vandreture gennemføres, også i regnvejr. Du har brug for solide sko og tøj alt efter vejrforholdene. Vi forbeholder os retten til at aflyse turen, hvis du ikke har lukkede sko på, som du kan stå godt fast i. Omkostningerne vil i den forbindelse blive faktureret til dig alligevel.

Turen starter 

Mandag kl. 9.30

 og varer ca. 1,5 timer i alt.  Vandreturen fører lige gennem et skønt sommerhusområde, ned til stranden og langs ved kysten. Under turen nyder du stilheden og udsigten og at være sammen med dyret i naturen og at finde ro og stilhed.

Praktiske oplysninger: Tilmelding min. et døgn før, er nødvendig, fordi der skal være forberedt de rigtige antal dyr, husk at tage lukkede og behagelige sko på


Kontakt info


Arrangør: Ebeltoft Lamaer
Mødested: Dråby Strandvej 5
8400 Ebeltoft

Find vej:


Del denne oplevelse

Se denne fede oplevelse på Destination Djursland
Vandretur med lama 1,5 time